top of page

TREASURE HUNTS   |  QUIZ GAMES  |  ESCAPE ROOMS

      

SPORT CONTESTS     |     POWER BATTLES

man.png

GANDESTE

Pune-ti mintea la contributie. Gandeste si vei castiga! Fii pregatit sa-ti imaginezi, sa gasesti activ solutii si modalitati creative de a rezolva task-urile.

DISTREAZA-TE

Bineinteles! Intra in povestile noastre si amuza-te de situatiile in care te punem si de coechipierii tai. Canta, danseaza si fa cele mai tari selfie-uri.

DESCOPERA

Locuri, obiceiuri, superstitii, lucruri inedite. Cu siguranta vei ajunge sa descoperi orasul cu alti ochi sau vei avea parte de experiente unice in confortul propriei locuinte.

COMUNICA

Toti comunica – putini se conecteaza! Fiecare din experientele noastre te va provoca sa te conectezi cu coechipierii de echipa!

Cum functioneaza?

Alegi un joc. Primesti instructiuni. Descarci aplicatia gratuita si gata! Joaca poate incepe!

Noi oferim experiente prin joaca!

Pentru toate jocurile noastre trebuie sa ai in primul rand o dispozitie buna si dorinta de a intra cat mai bine in poveste.

 

Poti juca singur sau iti gasesti minim inca un coechipier pentru a imparti momentele amuzante, iar apoi trebuie sa te asiguri ca aveti un smartphone incarcat si aplicatia noastra instalata. Descarcare gratuita aici:

Achizitionezi ce joc iti doresti din cele disponibile pe site. Atentie lucram sa adaugam jocuri noi tot timpul! In maxim 12 ore primesti pe adresa de e-mail instructiuni si codul de acces la joc. Codul are o valabilitate de 6 luni neactivat. Din momentul in care jocul a inceput acesta trebuie dus la final. Jocurile au o limita de timp (in minute sau zile), ceea ce inseamna ca toate probele trebuie rezolvate pana la terminarea timpului. La expirarea timpului afisat, codul nu mai este functional. Codul este unic si functioneaza o singura data.

Detaliile fiecarui joc sunt specificate pe paginile dedicate iar in momentul in care dai start jocului vei afla regulile specifice. Daca vrei sa joci imediat sau jocul nu este disponibil in orasul tau te rugam sa ne contactezi direct.

Experimenteaza si joaca-te!

download-apple-icon.webp
get-in-google-play-icon.webp
tablet and phone.jpg

ESCAPE ROOM

Scapa & reuseste! Un adevarat fenomen, jocurile de escape rooms se desfasoara in incaperi fizice sau virtuale in care trebuie sa rezolvi o serie de enigme si joculete logice pentru a indeplini o misiune finala.

TREASURE HUNT

Pornesti pe firul unei povesti si explorezi orasul sau zona intr-un mod inedit. O vanatoare de comori/raspunsuri in care ai o lista de elemente pe care trebuie sa le aduni sau sa le completezi pentru a colecta premiul cel mare.

QUIZ GAME

Cat esti de bun? Quiz sau Trivia, celebrul format in care raspunzi la o serie de intrebari pentru a aduna puncte si cunostinte pentru a castiga. Unele jocuri au Hall of Fame… Tu cat de sus crezi ca poti ajunge?

SPORT CONTEST

Experiente dinamice in care te provocam sa faci miscare in timp ce te si joci. Tinem la sanatatea ta, iar distractia merge mana in mana cu un tonus de invidiat!

POWER BATTLE

Provoaca-i pe cei apropiati! Rezolva puzzle-uri, quiz-uri si enigme audio-vizuale pentru a primi in schimb puncte si simboluri. Ceeaza diverse combo-uri, ia decizii corecte si invinge!

bottom of page