top of page

DESPRE NOI

Oamenii vor uita ce le-ai spus, vor uita ce le-ai facut, insa nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta!

 

Suntem permanent dedicati sa te facem sa te simti bine. Sa petreci timp de calitate experimentand jocurile noastre! Acesta este obiectivul pe care il urmarim mai presus de orice. Experimenteaza si joaca-te oricand simti nevoia, oriunde simti nevoia, fie ca esti acasa, la birou, in Bucuresti, Cluj sau chiar Amsterdam!

 

Local Quiz este un proiect nascut din pasiunea noastra pentru activitatile recreative si distractive si cea pentru design de jocuri si evenimente. Joaca ne tine tineri, experienta ne ajuta sa crestem constant si cele 2 impreuna ne provoaca sa fim creativi si inovativi.

​​

Distractia si competitia merg foarte bine impreuna, motiv pentru care poti juca jocurile noastre oricand si oriunde, singur sau impreuna cu prietenii, colegii sau familia. Acum poti intra in universul magic al vrajitorilor, iar peste 2 ore poti fi spion...totul la tine in oras sau in orasele in care calatoresti.

Ne dorim ca totul sa fie fun, smart si usor de utilizat, motiv pentru care platforma si aplicatia Local Quiz sunt foarte bine dezvoltate. Totul pentru o experienta completa.

Kids with Capes
bottom of page