top of page

Termeni & Conditii

Despre noi

Salut si bine ai venit pe LocalQuiz.ro, site-ul companiei SC SMART HUNT SRL, persoana juridica, cu sediul social in Ilfov, Oras Otopeni, Str.Cimpului, Nr 38A, CUI 43688460, J23/719/2021.

Prin accesarea si navigarea pe site-ului LocalQuiz.ro, se accepta in totalitate termenii si conditiile expuse mai jos. Utilizatorii site-lui vor avea acces permanent la termenii si conditiile utilizarii site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului.

Modificari in site

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului, noile prevederi fiind aplicabile de la momentul afisarii formei revizuite pe site. Exceptie fac comenzile care sunt in curs de executare, ce se vor finaliza in conditiile aplicabile la momentul acceptarii comenzii.

De asemnea, putem actualiza continutul pe site, de aceea, este posibil ca acesta sa nu fie tot timpul complet.

Societate

SC SMART HUNT SRL, persoana juridica, cu sediul social in Ilfov, Oras Otopeni, Str.Cimpului, Nr 38A, CUI 43688460, J23/719/2021.

Contact:

Adresa de e-mail: contact@localquiz.ro 

Definitii

Client: persoana fizica / persoana juridica care efectueaza o Comanda ori care efectueaza o Comanda.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Societate si Client, prin care Clientul transmite Societatii, prin intermediul Site-ului ori pe e-mail, la adresa contact@localquiz.ro intentia sa de a beneficia de Serviciile Societatii prezentate pe Site.

Produse – orice produs oferit de Societate, mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Societate Clientului, ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune pe Site, un numar finit de Servicii / Produse, avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Societate.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Societate si Client, fara prezenta fizica simultana a Societatii si a Clientului, prin intermediul Site-lui, ca urmare a acceptarii unei Comenzi plasate de Client pentru a beneficia de un anumit Serviciu.

Continut

 • Toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

 • Continutul oricarui e-mail trimis Clientilor de catre Societate prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 • Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Societatii, Clientului, conform informatiilor de contactare specificate;

 • Informatii legate de Servicii / Produse si/sau tarifele practicate de Societate intr-o anumita perioada;

 • Date referitoare la Societate sau alte date ale acesteia.

Document: Termenii si Conditiile de fata.

Newsletter: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) asupra Serviciilor / Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Societate intr-o anumita perioada.

Tranzactie: incasarea sau rambursarea unei sume, rezultata din prestarea unui Serviciu de catre Societate, Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Societate, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Serviciilor / Produselor, asa cum sunt precizate in descrierea acestora in cuprinsul Site-lui.

Raport Contractual:

1.1. Produsele furnizate de catre societate sunt obiectul raportului contractual stabilit intre Societate si Clienti in conditiile prezentului Document.

1.2. Prin inregistrarea unei Comenzi, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Societatea isi deruleaza operatiunile.

1.3.In vederea incheierii valabile a unui Contract intre Societate si Client pentru furnizarea Produselor, acesta va transmite Societatii o Comanda, prin intermediul Site-ului.

1.4. Ulterior receptionarii Comenzii, Societate va analiza posibilitatea de executare a acesteia – prin raportare la elementele specifice indicate de Client in formularul de Comanda, astfel cum aceasta a fost individualizata la momentul plasarii – si va transmite Clientului in maxim 12 ore un mesaj electronic (pe adresa de e-mail furnizata Societatii) cuprinzand fie acceptul in executarea Comenzii, fie ratiunea pentru care aceasta nu poate fi realizata ori necesita modificari.

1.5. Contractul dintre Societate si Client pentru prestarea Serviciilor si respectiv furnizarea Produselor se considera incheiat la momentul primirii de catre Client de la Societate, prin intermediul postei electronice a notificarii de acceptare a Comenzii in forma sa finala – astfel cum se dispune la pct. 2.4. Contractul astfel nascut este incheiat in limba romana sau limba engleza, in functie de limba aleasa de client la navigarea pe siteul localquiz.ro, site bilingv..

1.6 Documentul, Comenzile Clientului si informatiile puse la dispozitie de catre Societate pe Site vor sta la baza Contractului.

Conditii Contractuale:

2.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client.

Pentru motive justificate, Societate isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul anumitor Clienti in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Societatea. In aceste cazuri, Clientul se poate adresa Societatii, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

2.2. Comunicarea cu Societatea se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta pe Site sau adresele de contact.

2.3. Societate poate publica pe Site informatii despre Servicii ai / sau Produse ai/sau promotii practicate de catre aceasta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

2.4. Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

2.5. Clientul nu este facturat de catre Societate cu privire la orice alt cost asociat operatiunii de comandare a Serviciilor prestate, cum ar fi: cost pt. utilizarea mijloacelor telefonice / electronice, comisioane bancare, etc. Numarului de telefon pus la dispozitia Clientului pentru contactarea Societatii i se aplica planul tarifar uzual practicat de operatorul de telefonie fixa/ mobila.

2.6. Societatea nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client pentru efectuarea on-line a platilor Serviciilor, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON ori diferite comisioane bancare practicate de unitatea respectiva. Responsabilitatea pentru aceasta actiune revine Clientul.

2.8 Avand in vedere aspectele de ordin practic care decurg din personalizarea Serviciilor prestate si a Produselor furnizate, la solicitarea Clientului, toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Societatii, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Cesionarea si subcontarctarea:

3.1 Societatea poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, fara informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. Societatea va fi intotdeauna responsabila fata de Client pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambulul Documentului, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

4.2. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Societate, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Societatii asupra Continutului decat cu acordul scris expres al Societatii.

4.3. Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza elemente ce intra in cuprinsul Continutului numai in scopuri personale, numai in cazul in care acest demers nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

Procedura de comanda

5.1. Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Adaugarea unui Produs/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii si acceptarii subsecvente a Comenzii de catre Societate, nu atrage dupa sine inregistrarea valabila a unei comenzi, implicit nici obligatia corelativa a Societatii de a presta un Serviciu pentru Client.

5.2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, astfel cum sunt indicate in formularul de comanda furnizat, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin lansarea Comenzii, Clientul consimte ca Societatea poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Societate pe coordonatele furnizate de Client, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

5.4. Dupa acceptarea unei Comenzi a Clientului, Societata pastreaza dreptul de a anula Comanda respectiva, cu informarea Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte parti daune-interese, in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a Tranzactiei;

 • invalidarea ulterioara a Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat

de Societate

 • datele furnizate de catre Client, pe Site, sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. In masura in care Clientul plaseaza o Comanda si efectueaza Tranzactia de plata a pretului acesteia iar, ulterior, Societatea se afla in imposibilitate de acceptare a Comenzii, aceasta din urma va informa Clientul cu privire la acest aspect, urmand a dispune returnarea sumei achitate de Client intr-un termen de maxim 12 ore, pe coordonatele de plata ale contului bancar din care a fost efectuata plata.

Lipsa dreptului de retragere

6.1. Avand in vedere natura Serviciilor prestate de Societate precum si a Produselor furnizate, Clientii nu beneficiaza de un drept de retragere, in sensul legii, in legatura cu Comenzile plasate.

6.2 Societatea vine in sprijinul Clientilor sai si urmareste sa satisfaca solicitarile legitime si fundamentate ale acestora pentru anularea ori modificarea Comenzii plasate.

6.3. Ca regula generala, din ratiuni de ordin practic, derivand din natura Produselor furnizate in executarea Comenzilor, Societatea nu poate accepta modificarea ori anularea Comenzilor care au fost acceptate. Totusi, in masura in care exista motive obiective pentru care Clientul doreste sa modifice ori sa anuleze o Comanda acceptata, acesta este rugat sa contacteze Societatea pentru a identifica posibilele remedii. Societatea il va informa in scris pe Client de acceptul in sensul modificarii ori anularii unei astfel de Comenzi acceptate.

6.4 In orice caz, Societatea are dreptul de a refuza oricand solicitarile pentru modificarea sau anularea Comenzilor acceptate, inaintate cu mai putin de 1 zi lucratoare anterior datei la care Produsele urmau a fi livrate fara sa fie nevoie de indicarea vreunui motiv obiectiv, separat de existenta dreptului in cauza conform Documentului, si fara returnarea pretului ori plata vreunei alte sume de bani cu titlul de despagubire.

Facturarea si plata serviciilor/produselor

7.1. Preturile Produselor si Serviciilor sunt cele afisate pe Site la momentul lansarii unei Comenzi.

7.2. Pretul este achitat de Client cu ocazia plasarii fiecarei Comenzi, prin intermediul Site-lui, utilizand mijloacele de plata on-line indicate de Site.

7.3. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda, fiind afisate in ultima etapa a lansarii Comenzilor. Societatea va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile prestate, Clientul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare pentru generarea documentului fiscal.

7.4. Societatea va transmite Clientului factura aferenta Comenzii acceptate exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Clientului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Client.

7.5. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii precum si pentru corecta executare a Serviciilor, Clientului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele cu caracter personal.

Livrarea produselor

8.1. Societatea va livra Produsele furnizate in cadrul Serviciilor comandate de Client, in sistem de posta elecronica, prin trimiterea pe adresa de email specificata in comanda a codului unic de joc. Adresa de email este indicata de Client cu ocazia plasarii Comenzii.

8.2. Societatea se va asigura de corectitudinea si unicitatea codului trimis.

8.3 Obligatia Societatii pentru livrarea Produselor se indeplineste prin trimiterea acestora destinatarului pe adresa de email specificata la plasarea comenzii. Daca Clientul nu poate accesa codul expediat, indiferent de motiv, Societatea este eliberata de orice obligatie de expediere a codului, considerandu-se ca toate obligatiile derivand din Comanda acceptata au fost executate conform, la momentul livrarii Produselor la adresa indicata. Proprietatea si riscul asupra Produselor va fi transferata la momentul livrarii efectuate conform prezentei sectiuni.

Calitatea si continutul produselor livrate

8.4 Produsele furnizate de Societate prin intermediul Serviciilor executate sunt descrise in sectiunile specifice de pe Site.

8.5 In masura in care aveti orice fel de reclamatie, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru a verifica problemele ridicate si pentru a le remedia in mod corespunzator.

8.6 Societatea nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Societate a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare.

Legea aplicabila

8.7 Prezentul Document precum si toate raporturile care vor exista intre Societate si Client cu privire la Produsele furnizate ori Serviciile executate prin intermediul Site-lui sunt supuse legii romane.

8.8 Eventualele litigii aparute intre Societate si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Declarația de aprobare pentru colectarea și procesarea datelor personale

I. Intre beneficiarul achizitiei numit in continuare subiect si

Subscrisa, SC Smart Hunt SRL, telefon 0726.269.616, e-mail: contact@localquiz.ro, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J23/719/2021, CUI 43688460, in calitate de beneficiar a intervenit urmatoarea declaratie de consimtamant:

II. Obiectul consimtamantului

Prezentul consimtamant aproba colectarea si procesarea de catre beneficiar a datelor personale ale subiectului

III. Datele colectate

Datele colectate de la subiect sunt urmatoarele:

 • Adresa de e-mail: pentru transmiterea de comunicari, informatii, contract, factura, notificari, informari

 • Nr. de Telefon: pentru transmiterea de comunicari, notificari de intarziere, oferte, informari

 • Nume, prenume: pentru adresare si contact

 • Poza de grup sau individuala

IV. Scopul in care va fi utilizat consimtamantul

Datele care fac obiectul prezentei vor fi utilizate strict in urmatoarele scopuri:

 • Realizarea unui cont pe platforma proprie a site-ului web www.localquiz.ro

 • Publicarea pe Internet a faptului ca subiectul a utilizat serviciile companiei, a descrierii acestora.

 • Transmiterea prin SMS de notificari

 • Efectuarea de apeluri de prezentare a ofertelor/serviciilor/produselor companiei

 • Publicare in panoul portofoliu de clienti aflat in incinta companiei

 • Mentionarea in videoclipurile, imaginile, ofertele si cataloagele tiparite de prezentare ale companiei

Postarea pozelor se va efectua in urmatoarele locatii proprii LocalQuiz:

V. Drepturile subiectului

Subiectul este protejat de catre Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016 poate interveni cand doreste si poate solicita:

 • informarea si consultarea informatiilor vizate

 • actualizarea informatiilor vizate

 • stergerea informatiilor vizate

 • restrictionarea si opunerea in prelucrarea informatiilor vizate

VI. Valabilitate

Prezentul consimtamant este valabil pentru o perioada nelimitata sau pana la retragerea sa.

VII. Declaratie:

Subiectul, achizitionand jocul dorit isi exprima consimtamantul in favoarea beneficiarului cu privire la utilizarea (neremunerata) a imaginilor fotografice ale persoanei sale in scopurile descrise mai sus. Utilizarea imaginilor fotografice in alte scopuri decat cele descrise mai sus sau pentru comercializarea prin transferul imaginilor catre alti terti decat cei mentionati este strict interzisa.

bottom of page